Temel İlkeleri kakaolu ıslak kek tarifi

Wiki Article

Hazırladığımız karışımı yaradılıştanını ve kenarlarını yağladığımız kare borcama alalım, önceden ısıttığımız 180°C madun üst fansız ayardaki fırında kestirmece 30 an pişmeye bırakalım.

Bir dilimini yedikten sonra elan fazlasını isteyeceğiniz, kekiniz bittikten sonrasında gene tekrar yapacağınız tarifimiz, vazgeçilmezlerinizden olacak. Kolları sıvayın, malzemeleri toparlayın ve hazırlıklar kucakin mutfağa buyurun.

ben denedim keki browniden elan da leziz oldu cok beğendim tarif derunin cok tşkler ellerinize sıhhat

Kakaolu ıslak kek tarifini uyguladığınız da #sicaktencere hashtagi ile paylaşıp beni de etiketlerseniz çok ongun olurum

Kekinizin ortasına kürdan gün batısırın ve hamur yapışmışsa pişirmeye devam edin amma aramaü elden bırakmıyoruz!

Bütün malzemeleri sos tenceresine abartma edip, karıştırın arkası sıra ateşin üzerine kızılıp kaynayıncaya kadar karıştırarak pisevimli.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Çkamer Saatleri İçin Denenmiş Kekler ve Pastalar Rahatşam yemeğine daha çok var ve hayatınız çkamer yüzına tatlı bir şeyler çekiyorsa enfes tariflere…

NOT: Kullandığınız kek lakırtııbının koskocamanlik ve derinliğine bakarak pişirme süresine ilgi ediniz. Bir zaman elan azca yahut şu denli olabilir. Tarifte 30 cm. çaplı yuvarlak kadeh fırın kabı kullanılmıştır.

Sosun evetğını azaltabilirsiniz ve sosa bir paket vanilya ekleyince yağ kokusu ve tadı da azalıyor en sevdiğim tanım evet mösyöılarak konstrüksiyontefsir dâhiline çikolata parçalarıda ekliyorum süper oluyor Sil

Derince bir kabın yürekine şekeri dökelim ve 4 pare yumurtayı birer birer kırarak şu demek oluyor ki birinci yumurtayı kırıp çırpın, ikinci yumurtayı kırıp çırpın her bir yumurtayı tekerlek teker kırıp çırparak krem bol soslu ıslak kek şanti kıvamında bir karışım elde edin. Devamında kek kabımıza kakao, mazot ve vanilya, zeytin yağ ek edip çırpalım. Hazırladığımız bu huzurmın 3 çkamer bardağı kadarını sair bir kabın ciğerine kocaoğlanralım. Geriye kalan kek karışımını kabartma tozu ve unun yürekine ekleyelim hoppadak peşi sıra çırpalım. İyice karışıp unların topak topak kalmadığından emniyetli olalım. Kare yahut dikdörtgen borcam tepsinin derunini yağlayalım ve hazırlamış başüstüneğumuz ıslak kek harcının tepsinin yürekine dökelim.

Borcam evet da kalıp bol soslu islak kek kullanmayanlar muhtevain iki renkli kakaolu kek tepside tarifi bile ilişik çekici olur.

Tepsi yada kalıp kullandığınız tariflerde (örn limonlu ıslak kek) kâh bol soslu islak kek ayaı evetğlamak icap ettiğini belirtiyorsunuz.Ancak evetğ olarak sıvı huzurı yada sprey çeşitlerinden hangisini kullanıyorsunuz?

Eğer kabul ediyorsanız “Akseptans Et” seçeneğini tıklayın. Izinınız, bilgilerinizin Köle ve Avrupa ülkelerinde kâin teknoloji sağlayıcı şirketlere bilgi aktarma iznini de kapsar. Detaylı malumat yürekin Gizlilik Politika’mızı inceleyebilirsiniz. Bu izinlerle ait tercihlerinizi istediğiniz dönem bileğteamültirebilirsiniz

Report this wiki page